Bip Messenger Hesabımı Nasıl Silebilirim?

Anasayfa » Bip Messenger » Bip Messenger Hesabımı Nasıl Silebilirim?

Bip Messenger Hesabımı Nasıl Silebilirim?

Ülkemizde WhatsApp uygulamasından sonra en çok kullanılmaya başlanan uygulamalardan ilk sırada gelen Bip Messenger uygulaması her gün binler kişinin indirmesiyle Google Play’de en çok indirilenler arasında yerini aldı. Kısa sürede bu kadar çabuk büyümekte olan Bip Messenger uygulamasını sizlerde bir süre kullandıysanız ve hesabınızı şuan için silmek istiyorsanız bugün sizlere Bip Messenger hesap silme işleminden bahsedeceğim.

Bip Messenger uygulamasında hesap silme işlemi diğer uygulamalara nazaran daha kolay bir şekildedir. Kolay erişebilir arayüzüne sahip olan Bip Messenger uygulamasında sol üst köşede bulunan üç çizgi işaretine dokunun, karşınıza seçenekler açılacaktır.  Bu seçenekler arasında en alt kısımda bulunan AYARLAR seçeneğine dokunun. AYARLAR kısmında Hesabım seçeneğini göreceksiniz, Hesabım seçeneğine dokunarak hesap ayarlarınızı açınız. Hesap ayarlarını açtıktan sonra karşınıza Hesabımı Sil seçeneği gelecektir bu işarete dokunarak Bip Messenger hesabınızı başarılı bir şekilde silebilirsiniz.

Hesabımı Nasıl Silebilirim? Ayarlar >> Hesabım >> Hesabımı Sil

Bip Messenger Hesabımı Silersem Mesajlar Gider Mi?

Bip Messenger uygulamasında hesabınızı silerseniz bütün olan konuşmalarınız silinir, arkadaşlarınız size mesaj gönderemez. BİP Messenger uygulamasına ait herhangi bir sohbet yedeğiniz yok ise yedekleriniz olmadığı için maalesef ki mesajlarınız da geri gelmez.

Bunun için Bip Messenger uygulamasını silerken bir kaç kere düşünmeniz gerekmektedir.

BİP Messenger Hesap Silme Linki

Bip Messenger hesap silmek için herhangi bir linke ihtiyacınız yoktur, bunun için internette yer alan linklere tıklayıp hesap doğrulaması yapmamaya özen gösteriniz. Peki, Bip Messenger hesap nasıl silinir? Bip Messenger hesap silmek için, uygulamaya giriş yapınız ve ardından sol bölünden Hesabım bölümüne gidiniz. Bu kısımdan Hesabımı Sil seçeneğine dokunarak hesabınızın kalıcı olarak bir şekilde silebilirsiniz.

Bip Messenger uygulamasında hesabınızı sildikten sonra ve tekrardan Bip Messenger uygulamasını kullanmak istiyorsanız bunun için tekrardan telefon numaranızı kullanarak uygulamaya kayıt olabilirsiniz. Bip Messenger uygulamasında yedeklerinizi silmediğiniz sürece hesabınızdaki sohbet geçmişi duracaktır, bunun için telefonunuzun dahili hafızası kısmından Bip Messenger uygulamasına ait olan klasörü silmeniz yeterli olacaktır.

 

Sponsor Bağlantı
Aklına takılan sorunları sor hemen cevaplansın. 😍 Toplam Cevap: (0)



Bilgi Topluluğu Facebook Sayfası Bilgi Topluluğu Twitter SayfasıBilgi Topluluğu Google Plus SayfasıBilgi Topluluğu Instagram SayfasıBilgi Topluluğu Pinterest Sayfası