Facebook’ta Toplu Mesaj Nasıl Silinir?

Anasayfa » Facebook » Facebook’ta Toplu Mesaj Nasıl Silinir?

Facebook'ta Toplu Mesaj Nasıl Silinir?

2010 yılından itibaren hayatımızda büyük bir rol oynamaya başlamış olan Facebook ile artık dünyanın bir ucunda olan arkadaşlarımız ile veya farklı kişiler ile iletişime geçebilmemiz çok kolay bir hale geldi. Dilediğimiz kadar ücretsiz olarak Facebook üzerinden Facebook kullanıcıları ile mesaj göndererek iletişime geçebiliriz. Facebook’ta mesaj gönderme limiti olmadığından dolayı bu limitsizliğin yanı sıra getirmiş olduğu rahatlıkla istediğimiz kadar mesajlar gönderdiğimiz zaman maalesef ki mesaj kutumuz ister istemez şişiyor ve bu durumda bizleri rahatsız ediyo. Facebook sayfalarındaki biriken mesajları tek tek silmekten çoğu kez sıkılıyor. Facebook’un kendi özelliği içerisinde Facebook mesajlarını bir bütün halinde silme yöntemi bulunmadığından birçok kullanıcı alternatif yöntemlere başvuruyor. Facebook’taki toplu mesajları silme yöntemi mevcut. Bu yöntem ile mesajlar tek bir tıklama ile toplu olarak silinebiliyor.

Facebook Toplu Mesaj Silme Yöntemi

Öncelikle Facebook adresine girilerek mesajlar bölümü açılır. Ek bir uzantı olan toplu mesaj silme uzantısı Facebook all delete eklentisi aktif hale getirilir. Bu uzantı Chrome tarayıcısında etkinleştirilir. Bu uzantının tarayıcıda aktif edilmesi ile birlikte Chrome yeniden baştan başlatılır. Facebook sayfasına giriş yapıldığında mesajlar toplu olarak silinebilecek hale gelmiş oluyor.

Sizlerde Facebook’ta toplu mesaj silebilmek için ilk olarak Chrome tarayıcısına facebook all delete eklentisini kurarak bu uygulama üzerinden istediğiniz kadar Facebook’ta bulunan mesajlarınızı hızlıca silebilirsiniz. Facebook’ta toplu mesaj silme özelliği için Chrome tarayıcısını tercih edebilirsiniz, Faceboook all delete eklentisi ile birlikte kısa sürede mesajlarınız otomatik olarak silinmeye başlanacaktır.

Eklenti son derece güvenli olup sizlerin hesaplarını herhangi bir şekilde riske atmayacaktır, eklentiyle şifre paylaşımında bulunmadığınızdan dolayı hesabınız güven altında olacaktır. Eklentinin çalışabilmesi için Chrome tarayıcısını kapatmayı unutmayınız, Facebook’ta bütün mesajlarınız silindikten sonra dilerseniz eklemiş olduğunuz facebook all delete eklentisini kaldırabilirsiniz.

Sponsor Bağlantı
Aklına takılan sorunları sor hemen cevaplansın. 😍 Toplam Cevap: (0)



Bilgi Topluluğu Facebook Sayfası Bilgi Topluluğu Twitter Sayfası Bilgi Topluluğu Google Plus Sayfası Bilgi Topluluğu Instagram Sayfası Bilgi Topluluğu Pinterest Sayfası